Те, що Російській Федерації не дають спокою президентські вибори, які досить скоро будуть проводиться в нашій країні, ні для кого не секрет, але от на що готовий піти лідер країни-агресора, щоб вплинути на їх результат, залишається питанням. Імовірно, для того, щоб вплинути на хід виборів президента України у березні цього року, допускається використання Росією кібератак.

Таку думку висловив директор Національної розвідки США Ден Коутс. Він вважає, що вибори 2019 в Україні не обійдуться без провокацій з боку сусідньої країни.

Ден Коутс стверджує: "Ми очікуємо, що Росія використає кібертехнології для того, щоб вплинути на майбутні президентські вибори в Україні".

Він переконаний, що Росія неодмінно продовжить вести інформаційну війну проти демократій, в ході якої спробує розділити суспільство і буде використовувати інтернет-ресурси.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Росія побудувала відносини з “репресивними режимами”, такими як Іран, Куба, Сирія, КНДР і Венесуела.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий шоумен і комік, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський опублікував нове відео, яке дуже швидко стало популярним. Зйомки велися в стінах колонії і перебуваючи за ґратами комік запропонував політикам хоча б раз побувати в подібних установах, а краще навіть переночувати. Зеленський переконаний, що це пішло б на користь кожному чиновнику, оскільки бажання красти явно б зменшились.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Марія Захарова, коментуючи заяву українського президента Петра Порошенка про необхідність холодного миру з Росією, заявила, що шанс на глобальний світ у нього був. Вона підкреслила, що "у Порошенка був шанс на глобальний світ: як всередині країни, так і в світі - виконання мінських угод".

Також "Знай.uа" писав, що активіст і громадський діяч Сергій Рубан переконаний, що зйомками серіалу Слуга народу кандидат у президенти України Володимир Зеленський убив відразу двох зайців – запустив передвиборну кампанію, а також випустив продовження всіма улюбленої історії про простого вчителя Голобородько.