Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, зараз в Одесі проходить п'ятий фестиваль чемпіонату України з гумору "Ліга Сміху". Цей проект придумав Зеленський і став його ведучим. Так що без нього на фестивалі не обійшлося. На сторінці Володимира Зеленського з'явилося нове фото, на якому він позує в компанії своїх друзів, а заодно і членів журі фестивалю. Так, серед присутніх на фото – Олена Кравець, Сергій Сивохо і Гарік Бірча.

У підписі до фотографії Зеленський жартівливо написав: "ЛІГА СМІХУ. Зліва від Сивохо, якісь люди. #лигасмеха #одеса @ligasmeha!". Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це ж майбутній президент", "Завжди вірила, що ви будете майбутнім президентом, ще 5 років тому", "Удачі стати президентом", "Не з ліва, а праворуч", "Сивохо, напевно, на 100 кг схуд!", "Ми за вас, не підведіть", "Хочу, щоб Ви стали президентом. Хочу вільно їздити в Україну до рідні і приймати їх в Москві. Хай буде так!" "Всіх благ, надіємося що ти нас не підведеш. Ми за тебе!", "Гаріка, по-любому треба брати у судді! Він прекрасний актор-гуморист", - пишуть в коментарях до фото на сторінці Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".