Юлія Тимошенко закликала українців єднатися для протидії фальсифікаціям, які планує застосовувати команда президента.

Про це лідер «Батьківщини» заявила під час мітингу в Жашкові на Черкащині, повідомляє сайт політсили.

Вона нагадала, що вчора разом з іншими кандидатами в президенти підписала Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям.

«Ми підписали між опозиційними силами спеціальну угоду. З фальсифікацією, з руйнацією виборів, з нечесністю борються всі опозиційні сили разом», – наголосила вона. Цю ідею активно підтримали і громадські організації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте, зауважила Юлія Тимошенко, єднання заради чесних виборів та справедливості потрібно і серед людей.

«Якщо ми хочемо мати успішну державу, нам треба єднатися всім народом, а не так, як завжди на кожних виборах, коли нас ділять за мовними, релігійними, територіальними ознаками», – сказала вона і додала, що якщо ми об’єднаємось як країна, тоді нам все до снаги.

Кандидат у президенти обурилась тим, що чинний президент застосовує брудні технології напередодні виборів. Зокрема, вона згадала про масовий підкуп виборців, про те, що зареєстровано 50 кандидатів у президенти.

Також політик зазначила про те, що Порошенком та його штабом зареєстровано кандидатом у президенти Юрія Володимировича Тимошенка, сподіваючись, що голоси, які люди віддаватимуть за Юлію Тимошенко, випадково віддадуть за Юрія Тимошенка.

Голова партії також зауважила, що за її заявами про ці фальсифікації до міністерства внутрішніх справ і особисто до міністра Арсена Авакова вже розпочаті кримінальні провадження.