Чинна влада нещодавно черговий раз продемонструвала українцям, що братиме виборців "не вмінням, а кількістю". Доля конкурентів вже заздалегідь визначена, як зазначив на сторінці у Facebook екс-заступник керівника апарату у Міністерстві внутрішніх справ України Олександр Кочетков.

Колишній чиновник зізнається: йому не раз дорікали в особистій неприязні до Петра Порошенка.

Форум за участю президента України Петра Порошенка
Форум за участю президента України Петра Порошенка

"Я не вважаю ПАПа (Петра Олексійовича Порошенка – ред.) вселенським злом. Для мене і багатьох експертів він той, хто вже використовував свій президентський шанс. Так як після Віктора Януковича колишніх президентів у нас ще не садять, але вже судять. Ось уявіть, чим займеться Володимир Зеленський, якщо програє ці вибори? Він повернеться в своє шоу і буде напружено відновлювати те, що зруйновано його злегка авантюрним походом у владу", - коментує він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кочетков додав, що Юлія Тимошенко, навіть якщо не отримає підтримки все одно піде в Раду і буде надалі розвивати ту саму стратегію разом зі своєю фракцією. Гриценко та Садовий, теж помітні опозиційні фігури, на його думку, повторять її вчинок:

Президент України, Петро Порошенко у робочій поїздці
Президент України, Петро Порошенко у робочій поїздці

"Ніхто з них не побіжить за кордон, не спробує вивозити цінності, виводити кошти і виконувати інші пункти панічної евакуації. Тому що їх немає в чому звинуватити: у всьому, що можна було - давно і безрезультатно звинуватили. А якщо / коли програє Петро Порошенко? Ви уявляєте, скільки розслідувань чекає його особисто і його оточення? "Південний котел", Іловайськ, Дебальцеве, вихід Гіркіна зі Слов'янська, прохід катерів під мостом - хто давав накази? "Мінські домовленості" з порушенням Конституції".

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Він впевнений, що буде чимало питань і стосовно призначень на ключові посади у НАБУ та ДБР, а також ймовірної фальсифікації результатів під час виборів:

"Тут список видається достовірніше, ніж навіть список кандидатів в президенти ... Так що ПАП свій шанс розтринькав. І залишати його не можна хоча б тому, що він занадто не хоче стати доторканним. Інші кандидати поки шансу не мали, тому будь-який з них апріорі краще: змінюваність влади дає надію. А уявіть, наскільки б правління ПАПа було б відповідальніше, якби за Конституцією у нас був лише один президентський термін? А якби ми взагалі обійшлися без цієї всевладної, але непідконтрольною суспільству посади?", - підсумував Кочетков.

Дивіться: Томос-тур Порошенка

Нагадаємо, новий керівник "Укрзалізниці" вимагає мільйонні премії від держави.

Як повідомляв "Знай.ua", журналіст Олександр Дубинський назвав осіб, котрі на його думку причетні до провокацій проти кандидата від "Слуги народу" Володимира Зеленського. Він натякає на відомого у певних колах нардепа, котрий отримав прізвисько "Пупс" – Ігор Кривецький. Також "Знай.ua" писав, фанат Зеленського пояснив, чому не голосує за Порошенка.