Нещодавно центр "Соціальний моніторинг" провів опитування спільно з "Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка", компанією "Інфо Сапієнс" та Соціологічною групою "Рейтинг" стосовно інтересів виборців.

Як виявилося, першу позицію стабільно утримує лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський, якого готові підтримати 21,9% респондентів.

Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах
Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах

На другому місці лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (19,2%), на третьому - чинний президент Петро Порошенко (14,8%).

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За даними опитування, за Юрія Бойка готові проголосувати 10,4% опитаних, за Анатолія Гриценка - 8,4%, за Олега Ляшка - 6,5%, за Євгена Мураєва - 3,4%, за Андрія Садового - 2,4%, за Олександра Шевченка - 2,2%, за Олександра Вілкула - 1,8%.

Опитування проводилося 19-30 січня 2019 року в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей), участь у дослідженні взяли 10 тис. респондентів.

Цікаво, що 31 січня Соціологічна група "Рейтинг" вже проводила схоже дослідження, але результати трішки відрізнялися.

За даними опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", найбільшу підтримку серед кандидатів в президенти має шоумен Володимир Зеленський, за якого готові проголосувати 19% опитаних. Серед лідерів також глава "Батьківщини" Юлія Тимошенко (18,2%) і діючий президент Петро Порошенко (15,1%).

Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах
Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах

Юрія Бойка готові підтримати 10% опитаних, Анатолія Гриценка - 8,5%, Олега Ляшка - 7%, Євгена Мураєва - 3,6, Олександра Шевченко - 2,9%, Андрія Садового - 2,7%, Олександра Вілкула - 2, 6%.

Разом з тим, в перемогу Зеленського вірять 10,3% опитаних, в перемогу Порошенко - 16,3%, а 23% опитаних вважають, що наступним президентом України буде Тимошенко.

Дивіться: Зеленський про партію "Слуга народу"

Нагадаємо, лідер політичного руху "Слуга народу", кандидат у президенти України Володимир Зеленський знову не тільки зміцнив, а й підвищив свої позиції у соціальних рейтингах.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чиновник МВС звернувся до Порошенка. Також "Знай.ua" писав, серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою "Слуга народу 3"хотіли не пропустити на екрани.