Президент Росії Володимир Путін і лідер Білорусі Олександр Лукашенко встигли в Червоній Поляні (Сочі, Росія) не тільки покататися на лижах, але і влаштувати неформальний обід.

Відповідним знімком поділився в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Вечеря в горах: Путін і Лукашенко під час спорт-паузи в переговорах", – він підписав.

На кадрі видно, що Лукашенко щось розповідає своєму російському колезі за столом, прикрашеним свіжими квітами, поки той більше зосереджений на їжі.

Користувачів повеселив неоднозначний знімок. "Захотіли мужики три дні відпочити", "Де ви мужиків там побачили?", "А квіти їм там навіщо?", "Пенсіонери Росії пригощають", – написали в коментарях.

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що більше не вважає Росію братською країною.

Напередодні свого візиту до Москви, який відбувся у вівторок, 25 грудня, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що більше не вважає Росію братською країною. Заяву з наради з актуальних питань співпраці Білорусі з Росією процитував Belsat, телевізійний канал з центральним офісом у Варшаві, який здійснює мовлення білоруською мовою по всій території Білорусі.

Під час засідання Кабінету міністрів Лукашенко заявив, що більше не вважає Росію братською країною, оскільки, як йому повідомили, це поняття російським урядом не сприймається.

Як повідомляв портал Знай.uа Росія може безперешкодно захопити сусідню Білорусь у будь-який момент і ніхто не буде проти.

Якщо російський предизент Володимир Путін захоче захопити Білорусь, він зробить це без особливих зусиль.

Про це заявив журналіст Матвій Ганапольський у блозі на сайті радіостанції «Ехо Москви», передає "ХВИЛЯ".

Знай.uа писав дивна поведінка Путіна на зустрічі з Лукашенком зняли на відео.

Президент Росії Володимир Путін і президент Білорусі Олександр Лукашенко у вівторок, 25 грудня, зустрілися в Москві.

Переговори Путіна з Лукашенком тривали чотири години і були закритими. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що зустріч президентів відбулася в Кремлі, а переговори стартували спочатку в розширеному форматі за участю делегацій двох сторін. В ході цієї зустрічі Путін запросив президента Білорусі на спільний обід вже без участі делегацій.