На російському телебаченні заговорили про знищення державності України. Про те, що Україну необхідно разгроми заявили в ефірі російського пропагандистського Першого каналу.

Відповідну заяву зробив головний редактор журналу "Арсенал вітчизни" Володимир Мураховський.

"Якщо ми визнаємо, офіційно визнаємо, що Україна - нацистське держава. Ми чого чекаємо? Як спадкоємці народу, який розгромив нацизм, ми що не знаємо, як вирішується це питання? Це військовий розгром, потім повна люстрація і денацифікація", - заявив Мураховський.

Він вважає, що до 2014 року Росія Україну своїм супротивником не вважала, проте з тих пір ситуація змінилася. У Росії в п'яти прикордонних з Україною областях з'явилися "необхідні компоненти збройних сил". При цьому Збройні сили України "відновили певною мірою свою боєздатність" з початку війни в Донбасі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мураховський як підтвердження власної точки зору навів слова президента РФ Володимира Путіна про те, що в разі загострення в Донбасі "буде загроза державності України" - "будуть розгромлені збройні сили" і створена "ситуація для нормалізації політичного процесу".

Раніше повідомлялося, що Нещодавно відбулося засідання комітету з питань спрощення процедур торгівлі Всесвітньої торгової організації, на якому Україна заявила про те, що Росія не виконує санкції щодо свободи транзиту.

"зокрема, представники української делегації звернули увагу членів комітету про введення РФ заборони на ввезення на їх територію окремих товарів, що переміщуються транзитом через територію України з третіх країн, які є членами СОТ", - таке повідомлення розмістило у себе на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Нагадаємо, Ердоган публічно принизив Путіна. Він отримав відчутний удар по самолюбству.

Як повідомляв Знай. ua, Путін не виконує нові санкції. Україна поскаржилася на Росію.

Знай. ua писав, що Володимир Путін отримав травму. Олімпійський чемпіон травмував Путіна.

Смотреть. Всем смотреть! И слушать. Каждое слово. Каждую букву. Всем, кто "а то Путин нападет". Всем, кто "да достал уже Бабченко своей войной пугать". Всем, кто собирается договариваться. Вставать на колени перед чертом лысым. Всем, кто на пятом году войны так ничего и не понял. Кто устал от войны. У кого враг не в Кремле. Всем смотреть и слушать! С кем и о чем вы хотите договариваться. Вот тут они объясняют всё доступно. На пальцах. В отличие от ура-патриотичных идиотов, Мураховский понимает предмет. Там не только дураки сидят. Отдельный привет тем, кто орет про "предательские Минские соглашения" и про то, как шоколадный барыга предательские перемирия подписывал. Смотреть. И расшаривать! Каждому в нос тыкать. Каждому, кто живет в своем мире. Где Запад защитит. Где мы уже победили. Каждому, кто так еще и не понял, что за страна у нас нависает с севера и к чему они готовятся. Страшно? Мне тоже. Это хорошо, что страшно. Когда страшно, лучше доходит. Смотреть. Понимать. И думать. У нас года два, наверное. Плюс-минус.

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Donderdag 14 februari 2019