В окупованому Криму помер бенгальський тигр («Тигрюля»), якого кандидат в президенти України Юлія Тимошенко використала у своїй передвиборчій компанії.

Про це передає «Прямий».

Тигр помер в зоопарку Ялти «Казка», куди її передала сама Тимошенко.

Наголошується, що цей бенгальський тигр став знаменитим після того, як Тимошенко зняла його у фотосесії для минулих виборів. Причина загибелі тигра поки невідома, але скоріш за все, це сталося від старості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тигрюлю лідеру "Батьківщини" у 2009 році подарували організатори дитячого фестивалю "Чорноморські ігри". Тоді Юлія Тимошенко була прем'єр-міністром України. Трохи пізніше політик передала бенгальську тигрицю в зоопарк "Казка" в Ялті.

Нагадаємо, Українцям назвали самого багатого кандидата в президенти: сотні мільйонів гривень

Кожен кандидат у президенти зобов'язаний надати НАЗК свою електронну декларацію.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що за підсумками минулого року найбагатшим кандидатом у президенти став нинішній гарант Петро Порошенко. Він має близько 839 млн грн грошових активів і доходів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Блогер розкрив подробиці побудови «Батьківщина» сітки для підкупу виборців

Передвиборний штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко розгортає сітку для масштабного підкупу виборців в межах всієї країни. Про це повідомив блогер Олексій Вороненко, пише Newsone.

Також Знай.ua" писав про те, що Вакаров: Тимошенко не опозиціонер, вона – політичний близнюк Порошенко

Політолог Василь Вакаров пише про своє здивування з-за того, що Тимошенко слідом за політичними маргіналами зразок Яценюка і Тетерука озвучила нападки на опозиційного політика Віктора Медведчука. Про це повідомляє Корреспондент.

"Те, що маргінали з нульовим рейтингом типу Арсенія Яценюка або Тетерука виливають на голову Віктора Медведчука всі можливі прокляття і вимагають порушення кримінальної справи проти нього за неіснуючі гріхи, нічого дивного немає.

Медведчук – єдиний український політик відкрито і послідовно виступає проти націонал-радикалів усіх мастей. Їх істерика цілком зрозуміла", - пише Вакаров.