Російський куратор окупованих територій Донецької та Луганської областей Олександр Бородай відкрито заявив, що бачить єдиний спосіб вирішення конфлікту на Донбасі – військова операція. Дана заява викликала підтримку у росіян.

Деякі жителі РФ в соціальних мережах почали говорити, що настав час якомога швидше напасти на Україну і нарешті "розібратися з фашистами.

Також Олександр Бородай заявив, що так звані "ЛДНР" зараз живуть у складних умовах. Однак він вважає, що Москва рано чи пізно доведе до кінця розпочату в 2014 році.

Єдиним способом вирішення конфлікту, на думку Бородая є військова інтервенція. Він вважає, що Україна може в будь-який момент здійснити будь-які дії і кроки, тому потрібно підтримувати мобілізаційний ресурс. На його думку, зараз у найманців на окупованих територіях Донбасу немає необхідності, але вона може з'явитися в будь-який момент.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Росіяни безглузді висловлювання підтримали в соціальній мережі. Зокрема, вони заявляли, що це американці підштовхують українців воювати з Росією. Однак були і більш-менш адекватні думки. Так один з користувачів заявив, що якщо почнеться наступ, то Захід і НАТО забезпечать Україну сучасною зброєю.

Раніше повідомлялося, що Постійний голова Володимир Єльченко під час засідання Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй заявив, що гарант Російської Федерації Володимир Путін готується до вторгнення в Україну. Єльченко додав, що президент РФ розташував біля кордону з Україною вісімдесят вісім військовослужбовців. А це означає, що ситуація загострюється.

Нагадаємо, Путін атакує Україну з повітря, комплекси вже на кордоні. Військовий експерт вказав на прямі загрози.

Як повідомляв Знай. ua, Україна поскаржилася на Росію. Санкції, як завжди, не виконуються.

Знай. ua писав, що Соловйов насмішив українців новим маразмом. Скандальний рупор Кремля остаточно втратив зв'язок з реальністю.