Супермен змінив ім'я. Тепер він Садо-мен. І це дійсно так. Тільки з єдиним нюансом - це вже не вигаданий Марвелський герой, а мер Львова і кандидат на посаду президента України Андрій Садовий. Здивовані?

Вже середина лютого, а це значить, що передвиборча кампанія кандидатів на посаду президента України йде повним ходом. Не встиг Андрій Садовий насмішити виборців забавним відео з домашнім вихованцем (ну, пам'ятаєте де він просив поради по вихованню собак?), як вирішив повністю змінити свій образ, чим не менше насмішив людей.

Можливо, це такий хитрий план? Згідно соціальним опитуванням, у рейтингу лідирує комік Володимир Зеленський. Так може, львівський мер вирішив не пасти задніх і теж блиснути гумором? Раптом спрацює.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Давайте поговоримо про рекламні постери мера докладніше. На одному з таких постерів Андрій Садовий позує в латексному костюмі з павуком на грудях. Слоган такого посту дивний: "Садо-мен врятує країну!"

Але це ще не все. У Садового фантазія вирує. Як інакше пояснити постер, де кандидат в президенти позує в шкіряній куртці і в обладунках з фільму "Зоряні війни".

Що з цього приводу думають виборці?

Вони висміюють фантазію політичних технологів кандидатів на посаду президента України. Народ вважає, що зараз не час веселитися, є справи важливіші.

Найкреативнішими виявилися навіть не політичні технологи, а самі підписники мера. Вони запропонували перейменувати Садо-мена в Садо-мазо-мена.

Деякі українці були неприємно здивовані даними постерами, так як тепер остаточно засумнівалися в адекватності кандидатів.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий не може впоратися зі своєю собакою і просить українців про допомогу. Дайте йому вже нарешті поради.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Садового звинуватили в незаконній діяльності. Звинувачують його в незаконній агітації. Мовляв, Садовий критикує інших кандидатів, а сам робить те ж саме.

Знай.uа писав, у Львові обвалився будинок. Більш того, в місті є багато споруд, які знаходяться в аварійному стані.