Терористи "ДНР" активно скаржаться, що останнім часом їм не виділяють грошей на похорон убитих, пише Politeka.

Бойовики наголосили, що гроші на проводи в останню путь "вантажу 200" збирають з населення. Скріншот із сепаратистського пабліка в Twitter опублікував відомий український журналіст Денис Казанський.

"Що зведення останнім часом якісь невеселі пішли. Ну нічого, передайте хлопцям, що треба ще трохи потерпіти. Росія обов'язково допоможе", – написав він.

До того ж терористи скаржаться, що вони почали масово нести втрати.

"Це вже не уповільнений "мінськ" з захопленням сірої зони і одним-двома загиблими в тиждень. Це справжнє винищення. Якщо не буде настання і ВСУ не буде розгромлено, то з часом від ополчення нічого не залишиться. Рік у такому темпі і це мінус 1500 бійців рік", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, на таке повідомлення активно відреагували користувачі соціальної мережі.

"Тобто, у людей немає мізків просто не воювати проти ВСУ?", "А що заважає "народному ополченню" піти в наступ і розгромити ВСУ і взяти Лондон, ах да забув повідець в руках Суркова", "Кололися, але продовжували жерти кактус", "Вони впевнені, що їхні біди починаються і закінчуються з Мінськом, мда", – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Україна готова повернути Донецьк, танки в 15 хвилинах від центру міста: фотофакт. Українські війська готові повернути Донецьк.

Про це розповів колишній співробітник СБУ Олександр Ходаковський, який перейшов на бік бойовиків.

Як повідомляв Знай. ua, у Луганську прогримів потужний вибух: бойовики вже шукають "укродрг" і обшукують місцевих.

Також Знай. ua писав, що українцям показали неймовірне вистежування чотирьох бойовиків перед ліквідацією. Українцям показали вистежування чотирьох терористів перед ліквідацією.