Глава КНДР Кім Чен Ин оскандалився у Ханої, куди прибув для офіційної зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Про це пишуть ЗМІ та публікують відповідні кадри.

Користувачів соцмереж, у свою чергу, немало потішило відео з Ханоя, на якому охоронці Кім Чен Ина біжать зовні його автомобіля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ЗМІ відзначають, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин дістався до в'єтнамської столиці Ханоя, де 27 лютого розпочнеться дводенний саміт США-КНДР, на якому він обговорить з американським президентом Дональдом Трампом питання денуклеаризації Корейського півострова.

Лідера КНДР супроводжував кортеж з трьох десятків авто і двох броньовиків, в яких їхали інші члени делегації та десятки охоронців.

Після перегляду відео дехто із користувачів порівняв північнокорейського диктатора з господарем Кремля, якого також не раз підстерігали на манії переслідування.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що незабаром повинна відбутися важлива зустріч між главами США і КНДР. Так, глава Північної Кореї з Пхеньяну поїхав у Ханой, де, власне, і відбудеться майбутня зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники президента США їздили в Північну Корею домовлятися про саміт.

Зустріч президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином відбудеться у столиці В'єтнаму Ханої 27-28 лютого.

"Мої представники тільки залишили Північну Корею після дуже продуктивної зустрічі та погодження часу та дати проведення другого саміту з Кім Чен Ином. Він відбудеться в Ханої, В'єтнам, 27 та 28 лютого", - повідомив Дональд Трамп у своєму Twitter.

Також Знай.ua писав про те, що головний північнокорейський дипломат в Італії попросив притулку в одній з країн Заходу.