Радник Міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський прокоментував скандал з кандидатом у президенти Юрієм Тимошенко - однофамільцем лідерки "Батьківщини".

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Юрію Тимошенко пощастило, що його не грохнули і поруч не знайшли візитку Юлії Тимошенко. З Луценком і Кононенко (з СБУ) - станеться", - написав Речинський.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що однофамільцю Юлії Тимошенко, який також бере участь у виборчих перегонах за крісло президента України, Юрію Тимошенку пропонували хабар за зняття своєї кандидатури.

Так, в середу, 6 березня, працівники СБУ, Генпрокуратури та Держбюро розслідувань затримали осіб, які нібито пропонували 5 мільйонів гривень кандидату в президенти Юрію Тимошенку за відмову від участі у виборах.

ГПУ
ГПУ

Українці взялися активно коментувати пост Рибчинського про однофамільця Тимошенко.

"Це вам не Бабченка ганяти", "Усе ще попереду! Цих нічого не зупинить! Стане питання,що треба когось грохнути - завалять за 5 хвилин і поминай як звали", - пишуть українці.

Нагадаємо, двоє осіб намагалися вручити Юрію Тимошенку долари в еквіваленті 5 мільйонів гривень.

Крім того, Луценко заявив, що на кандидата-однофамільця Юлії Тимошенко намагались "вплинути", через що він сам звернувся із заявою в ГПУ

"Сам кандидат в Президенти декілька днів тому після спроб вплинути на нього звернувся в ГПУ. Зловмисники затримані за статтею 157 ч 3 (перешкоджання здійснення виборчого права)", — розповів Луценко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, главу однієї з політичних партій, який запропонував кандидатові в президенти України Юрію Тимошенко 5 мільйонів гривень за відмову від участі у виборах, затримали співробітники правоохоронних органів.

Також Знай.ua писав про те, що в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли, як вони боряться з антирекламою.