У понеділок, 18 березня, відомий комедійний актор, учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий звернувся до українців з важливим проханням. Так, комік записав у своєму Instagram-профілі відео, в якому звернувся до жителів Луганщини.

"Годі, Вася, залипати в Инсту. Іди, міняй місце голосування, у тебе на це залишилося всього п'ять робочих днів", - попередив Кошовий, після чого виконав пісню про Луганщину.

Варто відзначити, що коментатори підтримали Євгена. Також багато українців повідомили, що вже це зробили. А деякі зазначили, що тільки заради того, щоб підтримати Володимира Зеленського на виборах, вперше підуть голосувати.

Володимир Зеленський і Євген Кошовий

"Вже все зроблено, окрема благодарочка за пісню", "Якщо б Зеленський не йшов у президенти, я б не міняла! А так, подала заяву ще місяць тому", "Я взагалі не в курсі куди йти, але свій голос дам! Перший раз у житті", "Жень, навіщо душу труїти? Ще й такою піснею. Ми не голосуємо", "Поміняв вже 2 тижні тому. Замахався чекати тих виборів, скоріше б вже!", "Вже поміняла, ще тиждень тому", - відповіли в коментарях підписники.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російські політологи впевнені, що кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський має більш високі шанси перемогти на виборах, ніж лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Політолог оцінив шанси Тимошенко в трійці лідерів, куди, за даними рейтингів, входить також чинний український президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, що кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з "акулами" європейського і вітчизняного бізнесу, щоб обговорити проблеми і перспективи розвитку підприємництва в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал із прослуховуванням офісу кандидата в президента Володимира Зеленського. Оточення Петра Порошенка не знайшло серйозного компромату на Зеленського, і тому було вирішено прослуховувати його.

Також портал Знай.uа писав, що найпопулярніший український блогер і автогонщик Олексій Мочанов розповів про те, чи підуть українці на майбутні президентські вибори і за кого віддадуть свої голоси.