Голосування на виборах президента у Луганській області в цілому все пройшло спокійно, проте є і порушення, у тому числі досить курйозні. Про це повідомляє управління Національної поліції Луганської області.

В Рубіжному громадянин, отримуючи бюлетень, нахилився над столом і облив три бюлетеня пивом, яке він сховав у внутрішній кишені куртки. У Новоайдарському районі виборець написав на бюлетені нецензурні вислови, після чого попросив видати йому новий.

У Лисичанську прийшов голосувати громадянин виявив, що за нього вже проголосували і навіть розписались у відомості. У Кремінній та Старобільську заявники повідомили, що їх немає у виборчих списках. А у Станиці-Луганській спостерігач "Опори" повідомив, що зафіксовано випадок фотографування бюлетеня в кабінці.

Раніше повідомлялося, що у Львові на виході з виборчої дільниці помер 90-річний чоловік.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На виході з виборчої дільниці на вул. Кульчицької у Львові помер чоловік 1928 р.", - говориться в повідомленні.

Призначена експертиза, причини смерті встановлюються. Як повідомив на сторінці спільноти "Адекватний Львів" у Facebook Віктор Тилипський, чоловік встиг проголосувати.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці в день виборів президента України 31 березня на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко. Гарант дав своєму онукові бюллетень. В результаті малюк впустив його і ледь не розірвав.

Варто відзначити, що на виборчу дільницю чинний президент прийшов зі своєю дружиною Мариною та іншими членами родини. Їх супроводжувало багато охорони, з журналістами глава держави поспілкувався коротко, а на питання, за кого він буде голосувати в другому турі, і зовсім не відповів.

Нагадаємо, Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється).

Як повідомляв Знай.uа, Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн.

Знай.uа писав, Вибори президента 2019: що робити і куди звернутися, якщо виявили порушення.