Відомий політолог Юрій Романенко жорстко пройшовся по основних міфах, які масово тиражує виборчий штаб Петра Порошенка.

Відповідний пост він зробив у Facebook.

За словами Романенка штаб чинного президента розпочав розганяти у мережі нову ідею, яка повністю базується на страхові. Нібито є певна кількість бізнесменів в Україні, які вірять та сподіваються на перемогу Порошенка у другому турі виборів, проте якщо виграє Зеленський вони нібито всі разом перенесуть свої бізнеси закордон.

Новая фишка от порохоботов. Она заключается в том, что они начали разгонять новую мульку и как все остальные мульки...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Donderdag 4 april 2019

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Нова фішка від порохоботов. Вона полягає в тому, що вони почали розганяти нову мульку і як всі інші мульки Порошенка вона базується на страху. Її суть полягає в наступному - виявляється, є щасливі бізнесмени, які свою долю надійно пов'язали з Порошенком і якщо він програє, то вони все в дружному пориві перенесуть весь свій бізнес за кордон, щоб таким чином помститися. Що є з цього приводу сказати такому бізнесу", - зазначив Романенко.

У свою чергу політолог відзначив, що унікальна економічна стратегія Порошенка довела україців до масового виїзду за межі країни у пошуках кращого життя. Адже навіть за офіційною інформацією МЗС понад 5 мільйонів українців так чи інакше виїхали на заробітки з початку президенства чинного гаранта.

"Як сказав наш глава МЗС Клімкін, щороку з України виїжджає 1 млн осіб на заробітки. За п'ять років незалежності виходить 5 млн. Але будемо об'єктивні, з цих п'яти мільйонів багато їздять туди-сюди, тому реально виїхало мільйона два-три. Однак тенденція очевидна", - зазначив Романенко.

Більше того він нагадав про шалену корупцію, яка розпочингається від самої митниці, де бізнесмени у своїй переважній більшості фактично зобов'язані занести "подяку".

Юрій Романенко

"Крім того, ці уважні бізнесмени очевидно перестали платити хабарі на митниці як за експорт, так і за імпорт товарів. Вони перестали відчувати на собі тиск монополій (газових, енергетичних, податкових). Судячи з усього, ці ж успішні бізнесмени забули слово "повирішувати", - додав Романенко.

При цьому експерт доволі позитивно відгукнувся про передвиборчу програму лідера гонки Володимира Зеленського, яка за його словами є більш ліберальнішою.

"Тим часом, економічна програма Зе набагато ліберальніше похмурого орієнтованого в минуле набору фраз з програми Порошенко", - зазначив Романенко.

Нагадаємо, Романенко показав "міць команди Порошенка".

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський звернувся до українців з терміновим послання.

Також "Знай.ua" писав, що Лещенко назвав міністра закордонних справ за президента Зеленського.

Зеленський переможе Порошенко з дебатами і без. Бачо Корчілава