Засновник і президент клініки та фонду Eurolab, яка брала аналізи у одного з кандидатів у президенти, політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що Зеленський уже диктує умови Порошенку, а Порошенко, у свою чергу, на них погоджується.

На його думку, усі обличчя у партії "Слуга народу" будуть новими.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Я впевнений, що всі обличчя будуть новими. Вони працюють дуже закрито, але те, що доходить до мене - вони готують абсолютно нових людей, невпізнаваних. " Андрій Пальчевський

Також Пальчевський розповів про те, яку стратегію дебатів має побудувати Зеленський, щоб виступити на рівні з Порошенком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
  • "не лізти у ті області, у яких він не компетентний;
  • мовчання золото, а слово - серебро;
  • йому треба менше говорити, а білше відстрілюватися;
  • схема "щит і меч" - нападай і захищайся;
  • необхідно бути спокійним".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Завдання Зеленського - атакувати. Зараз, він щодня відпрацьовує свою роль. Порошенко може тільки втрачати. Зеленський готується до дебатів увесь час. Він сам про це говорить. Кандидати уже перейшли "лицарську грань"." Андрій Пальчевський

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

На думку політичного діяча, у Порошенка немає шансів. Він може лише відторгуватися певним чином, домовитися, щоб його не карали, та не відбирали награбоване.

"У Зеленського з'явився юнацький запал - очі загорілися, пазурі випустив...Тому якщо Петро Олексійович думає, що йому дістанеться хлопчик Вова - це не так. Це хлопчик Петя дістанеться Володимиру Олександровичу." Андрій Пальчевський

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Крім того, президент клініки Eurolab вважає, що Володимиру Зеленському слід усвідомити, що за електорат стоїть у нього за спиною:

"Зеленському треба повірити в те, що його виборець готовий пробачити, що він не знає як наповняється пенсійний фонд, що він не знає вартість якоїсь труби і так далі."

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Стосовно звернення до Тимошенко, Пальчевський сказав наступне:

"Ми маємо справу з творчими людьми, і це не остання пропозиція. Те, що Юля Володимирівна віддасть комусь із них перевагу - це вже інше питання. Я думаю, що їй ця роль не потрібна, і вона не хоче "обслуговувати" Зеленського і Порошенка, адже Тимошенко - горда жінка."

Как сообщал ранее Знай.uа, ситуация с президентскими выборами в нашей стране приковала к себе внимание всех украинцев, поскольку с ними связаны столько событий, что сложно за всем уследить.

Также Знай.uа писал о том, что в пятницу утром, 5 апреля, кандидат в президенты Владимир Зеленский сдал анализы на наркотики и алкоголь.