Український президент Петро Порошенко зовсім не алкоголік і всі свої вчинки робить цілком усвідомлено.

Про це заявив українсько-грузинський політик у вигнанні Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

"Я давно знаю Петра Порошенка і можу засвідчити, що він точно не алкоголік". Михайло Саакашвілі

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Політик розповів про це після показової здачі аналізів кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Проблема в тому, що це він на свою тверезу голову довів країну до ручки, а медицина поки не придумала тест на шахрайство і неефективність управління. Це перевіряється життям і, на жаль, мало хто проходить цю перевірку успішно". Михайло Саакашвілі

Нагадаємо, що український телеведучий, політичний діяч та засновник лабораторії Evrolab Андрій Пальчевський розповів, чому результати аналізів президента Петра Порошенка і сама їх здача - "профанація".

"Спікер штату Порошенка, - Олег Медведєв заявив, що у них готові результати аналізів - що сеча, і волосся, і нігті Порошенка були надані. Знаєте, це непристойність для всіх нас - кандидат в президенти, який обсикається в баночку перед народом. Ви розумієте, публічна здача аналізів передбачає публічне отримання аналізів, для того, щоб це зробити існують спеціальні протоколи. Ось цей протокол передбачає наявність другої людини або запис, якщо мова йде про заборонені субстанції. Тобто біля унітазу, пісуара, приймача має перебувати камера або інша людина. Я вважаю, це нижче гідності - пропонувати подібного роду дослідження будь-кому", - розповів Пальчевський.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.uа, за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Також Знай.uа писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.