Порошенко випустив нове відеозвернення, яке викликало резонанс і показало, що кандидати президенти будуть тепер "перестрілюватись" відео-ударами. Розбір звернення Порошенка взявся зробити відомий політолог Юрій Романенко.

"Зеленський почав, а Порошенко відповів і все це було дуже цікаво" - каже експерт.

Романенко стверджує, що зараз Зеленський взяв паузу, а Порошенко не витримав так довго чекати і тому записав чергове звернення.

Першим ключовим меседжем в зверненні є те, що країні потрібен сильний президент і головнокомандувач, натякаючи на себе. Порошенко знову зробив спробу принизити Зеленського, назвавши його слабаком. Далі Юрій повідомляє, що Порошенко асоціює себе з Європою, а Зеленського з Росією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я - це Європа і якщо не я, то Росія" - говорить Романенко про звернення президента.

"...Порошенко уклав угоду з Кернесом. Але він виявився вигідним партнером і тому його не чіпали всі ці 5 років і він має велику підтримку. Петра не сприймають як силу, з якою потрібно рахуватися. Президент не виграє..."

Також Романенко говорить і про конфлікт Порошенка з Аваковим, з яким Петро Олексійович не може нічого зробити, а це теж є доказом того, що він не сильний президент.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Далі політичний експерт говорить про те, що Петро назвав Володимира слабаком.

"...Реально, Порошенко опинився у форматі Зеленського. Зеленський ставить свої умови. Заради сутички з Зеленським Порошенко пішов на приниження. Він опустився на рівень аналізів..."

Романенко стверджує, то Порошенко поставив себе в ситуацію, коли він змушений рахуватися з Зеленським, а сам Володимир виробив ефективну військову стратегію.

"Велика частина електорату вважає, що як раз таки Порошенко слабак"

Експерт зачіпає і тему Росії, на якій спекулює Порошенко.

"...Порошенко кривить душею і не хоче визнати, що за Зеленського проголосувало багато освічених людей, які як раз за євроінтеграцію, а не Росію..."

Романенко стверджує, що президент наївно вважає, що він зможе потопити Зеленського на дебатах, так як його электоральний резерв вичерпався. Але він не враховує, що люди будуть голосувати не за того, хто краще "віддебатує".

"Зеленський не дозволяв собі називати поганими словами голову держави. Тому ролик Порошенка симптоматичний і це діагноз. Зеленському поспішати не потрібно, а необхідно дати Порошенку видихнути, а самому зосередитися на цільових меседжах. Петра Олексійовича може врятувати тільки мухлювання" - резюмує Юрій Романенко.

Нагадаємо, що у мережу впливла детективна шоколадна історія Порошенка.

Також, портал Знай.ua повідомляв, що Романенко розповів, що підкосить Порошенко.