Скандальний лікар клініки "Євролаб" Владислав Кірякулов, який брав аналізи у кандидата в президенти Володимира Зеленського розповів про відбір аналізів кандидатів і про те, чому йому шкода президента Петра Порошенка. Про це лікар розповів в інтерв'ю Знай.ua.

Так, лікар розповів, що ситуація зі здачею аналізів Петром Порошенком - не смішна, а плачевна.

"Так, я дивився, всі сміялися з тієї ситуації, що була. Але це не смішна, а плачевна ситуація. Ви знаєте, мені було дуже шкода Петра Олексійовича і соромно за те, як організували забір матеріалу. Президент України приїхав здавати аналізи, ну посадите його за столик, покладіть під лікоть валик, візьміть у нього кров. Про які стільці може йти мова", - розповів він.

Він також розповів, чому склалася така ситуація.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Мені здається, просто непрофесійна організація. Те, що стосується медичних працівників, то у мене немає ніяких претензій. Що не змогли взяти кров з першого разу - теж звичайне хвилювання, так як не кожен день береш кров у президента. Плюс це також ще, може бути, особливості організму людини, не завжди можна знайти вену з першого разу. Хлопці, звичайно, перехвилювалися. Тому за організацію соромно", - розповів Кірякулов.

Нагадаємо, аналіз крові Зеленський здав у "Eurolab", яку очолює його прихильник. Він показав відсутність у його організмі наркотичних речовин. При публікації результатів Зеленський оприлюднив документ, на якому датою здачі аналізу значилося 2 квітня, а трохи пізніше - з датою 5 квітня. Порошенко здавав біозразки у медпункті НСК "Олімпійський" чотирьом лабораторіям – експрес-тест не показав психоактивних речовин, алкоголю у крові теж не виявили. Однак у опонентів лишилася недовіра до результатів.

Раніше ми писали, що у четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові перетурбації влади.

В судію несподівано завітав Петро Порошенко. Він знав, що в студії буде начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури Костянтин Кулик та екс-губернатор Одеської області Максим Степанов і розумів, про що піде мова.

Президент зламав сценарій ефіру і завітавши до студії, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського і закликав його у студію на дебати просто зараз.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.