Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив з гучною заявою. Він сказав, що його країну неможливо зруйнувати і навіть пояснив, чому. Про це глава держави заявив в ході щорічного послання до білоруського народу і парламенту.

Політик пояснив, що зараз в Білорусі вже живе покоління незалежних білорусів, які дадуть потужну відповідь ворогові. Ці люди, за його запевненням, народилися у вільній і незалежній країні, а тому "базікання" про те, що Білорусь "куди-то включать, поділять та інше" не мають під собою підстав.

"Той, хто сьогодні наважиться знищити Білорусь президент, уряд чи ще хто — вони будуть прокляті нашим білоруським народом... А хто посміє зробити це силою — вони отримають потужну відповідь від нашого народу, передусім тих, хто народився в суверенній і незалежній Білорусі", — підкреслив Лукашенко.

останнім часом дійсно стає більше розмов про можливу окупації Білорусі Росією. Це пов'язано з активним розвитком Союзної держави з боку Кремля.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Міжнародне співтовариство починає хвилюватися щодо подібного сценарію. При цьому зазначається, що угоду про тісну співпрацю Росія і Білорусь підписали ще в 1997 році, але реальних результатів у цьому напрямку було небагато.

Раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін знову зганьбився на публіці.

Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав «подарунок» у вигляді декількох мішків з картоплею.

Користувачі з сарказмом відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін продовжує роздавати гроші росіян "направо і наліво".

Нагадаємо, Лукашенко обрав між Порошенком і Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко назвав наступного президента України.

Знай. ua писав, що Путін почикрижив дорогий подарунок Лукашенко.