Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена, перед другим туром виборів дала відверте інтерв'ю.

Олена Зеленська розповіла про деякі деталі сімейного життя а також про те, якому стилю в одязі надає перевагу та з ким із перших леді хотіла б зустрітись. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Сьогодні".

Олені, якщо вона станете першою леді, доведеться брати участь в офіційних зустрічах з дружинами президентів інших країн. Тому не дивно, що одне із запитань до неї було про імідж і стиль поведінки та про те, з ким із дружин президентів хотіла б зустрітись.

Олена Зеленська зізналась, що не намагається слідувати чийомусь стилю чи копіювати когось, але їй би хотілось зустрітись з першими леді інших країн.

"Звичайно, мені було б цікаво з ними поспілкуватися, адже в будь-якій країні перша леді - це жінка, яка грає важливу роль в житті президента. Що стосується іміджу, я не намагаюся слідувати чийомусь стилю і не намагаюся когось копіювати. Щоб розуміти якісь протокольні нюанси і вникнути в цю тему, я, звичайно, подивилася кілька фотографій, але не більше того", - зазначила Олена.

41-річна дружина Володимира Зеленського також зізналась, що якби їй випала така можливість поспілкуватися з кимось із перших леді, то перш за все вона б воліла зустрітись з дружиною чинного президента України Мариною Порошенко.

"Мені цікаво, яка вона особистість, як дивиться на всю ситуацію, що склалася, як їй взагалі живеться. Думаю, вона могла б поділитися якимось досвідом. Але, насправді, я не люблю загадувати. Намагаюся про це взагалі поки що не думати і навіть не говорити вголос. Напевно, це навіть і не зовсім етично - розмірковувати на такі теми ", - підсумувала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, дружина Зеленського розповіла про сімейне життя

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Зеленського не стримала емоцій на дебатах: палкий поцілунок потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська поділилася секретом щасливої родини