У штаб Зеленськго підтягуються друзі. Актор студії "Квартал 95" сказав, що Зеленський могутніше Порошенко. Багато новачків, будуть міняти концепцію і підходи, так як до цього на одного фронтмена писали.

"Замінювати Зеленського не будуть в Кварталі", - сказав Пікалов.

Пікалов додав, що називає депутатів римою до слова вибори. Тому сам балотуватися не буде і йти в політику. Вони вже завтра починають репетиції без Зе.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ну не буде на його місці нового головного фронтмена", - додав актор Квартал 95.

Ще раніше, відповідаючи на питання, кого актор буде підтримувати, Пікалов не задумучись сказав: "Який ідіотський питання. За свого друга Володимира Олександровича Зеленського".

Також актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов повідомив, що востаннє бачив кандидата 18 днів тому, коли автобус "Кварталу" повернувся з гастролей.

При цьому Пікалов підкреслив, що це був їх останній спільний концерт.

"Він пішов у велику політику", - додав він.

Нагадаємо, после голосования на одном из избирательных участков столицы, команда "Слуги народа" Владимира Зеленского собрала штаб на заседание.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Також портал Знай.ua писав, що у штабі Зеленського стривожили заявою: до інавгурації можуть не дожити.