У вівторок, 23 квітня, стало відомо про те, що 43-річна нардеп Наталія Королевська народила сина. Відзначається, що хлопчик з'явився на світ сьогодні о 10 ранку з вагою 3100 і зростом 52 див. Про це "КП" в Україні" повідомило анонімне джерело.

Примітно, що для депутата Верховної Ради це вже четверта дитина. Так, у Королевської є двоє синів Ростислав і Ярослав. У вересні 2017 Наталія Королевська заявила, що нібито удочерила маленьку дівчинку зі Слов'янська. Марія вказана в декларації чиновниці.

17 квітня Королевська знімалася в ефірах українських телеканалів. В обох випадках на ній було чорне вбрання, яке дуже добре сховало цікаве положення депутата.

Довідка: Наталія Королевська – екс-міністр соціальної політики України (2012-2014) при президенті Вікторі Януковичі. Зараз вона член депутатської фракції Політичної партії "Опозиційний блок". Чоловік Королевської - її однопартієць Юрій Солод.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво, що обоє батьків у цей день зробили записи у своїх соціальних мережах, але вони стосуються винятково роботи.

Наталія Королевська

Нагадаємо, що Знай.uа продовжує серію публікацій про розкіш наших парламентаріїв. У цей раз ми розповімо про любителя дорогих німецьких брендів, колишнього командира роти батальйону «Айдар», а нині члена фракції «Народний фронт», Ігоря Лапіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, в об'єктив камер потрапила сумочка народного депутата від пропрезидентського блоку ББП Оксани Білозір. 60-річна кума Президента Порошенко днями з'явилася в Раді з брендовою сумочкою за 25 тис. гривень.

Також портал Знай.uа писав, що жінок-депутатів Верховної Ради все частіше можна зустріти в спокусливих сукнях, туфлях на високих підборах і з незмінною загадковою посмішкою на губах. Природно і аксесуари під свій наряд вони стали вибирати відповідні.