Колишній віце-спікер Сполучених Штатів Джо Байден заявив про свій намір брати участь у виборах президента США в наступному році.

Джо Байден

Про це політик написав на своїй сторінці в Twitter та виклав відповідне відео заяви.

"Джо Байден висунув свою кандидатуру на пост президента США. Серед конкурентів у нього людина-мем, людина-гей і людина-жінка, а винні в усьому, судячи по ролику, нацисти і Трамп, який їх підтримує",- йдеться у підписі користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Із заяви самого Байден стало відомо, що він приєднається до групи кандидатів на пост президента США з 20 осіб, щоб кинути виклик американському очільнику держави від республіканців Дональду Трампу.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Основні цінності цієї нації … наше становище у світі … наша демократія … все, що зробило Америку – Америкою – поставлено на карту. Ось чому сьогодні я висуваю свою кандидатуру на посаду президента Сполучених Штатів", – йдеться у відеозверненні політика.

Джо Байден

Варто нагадати, що Джо Байден з 1973 по 2009 рік був сенатором від штабу Делавер. Після того, як на виборах президента США в 2009-му переміг Барак Обама, Байден став віце-президентом.

Екс-президент США Барак Обама
Екс-президент США Барак Обама

У 2012 році політик був переобраний на другий термін. Через п’ять років став викладати міжнародну дипломатію в Університеті Пенсільванії.

Нагадаємо, у чинного президента США Дональд Трамп очікується поповнення в родині. Він стане дідом в десятий раз — у сина президента США Еріка незабаром народиться друга дитина.

Про це повідомила дружина Еріка Трампа продюсер Лара Юнасана на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Сам спадкоємець Трампа також повідомив радісну новину.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина принца Гаррі Меган Маркл всерйоз задумалася про можливу заявку на пост президента Сполучених Штатів Америки.

Також Знай.ua писав про те, що американський президент Дональд Трамп подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з перемогою на виборах.