Представник партії чинного президента Петра Порошенка Олексій Гончаренко в ефірі телепрограми нарвався на жорстку та справедливу відповідь.

Про це зазначається в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, в ефірі телепрограми Олексій Гончаренко вкотре спробував перекласти відповідальність президента Порошенка на Володимира Зеленсько.

Більше того Гончаренко в ефірі закликав Зеленського запропонувати свій закон про імпічмент, попри те, що відповідний нормативний акт був однією з обіцянок Порошенка у 2014 році.

Олексій Гончаренко
Олексій Гончаренко

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Що вам заважало зняти депутатську недоторканість", - зазначив один із гостей студії, звертаючись до Гончаренка.

У свою чергу нардеп спробував парирувати і заявив, що для зняття недоторканості з депутатів необхідна конституційна більшість.

При цьому Разумков відразу ж заявив, що на той моменту у розпорядженні коаліції були необхідні 300 голосів нардепів.

"У вас було 300 голосів", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, команда новообраного президента України Володимира Зеленського хоче, щоб уряд переформатувався.

"В останні два дні представники Зеленського пробивають ґрунт щодо того, щоб замінити п'ятьох міністрів: Фриз (міністр у справах ветеранів Ірина Фриз), Омеляна (міністр інфраструктури Володимир Омелян), Зубко (міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко), Кубіва (міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів), Насалика (міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик)", - розповіло джерело у Верховній Раді.

Як повідомляв "Знай.ua", спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського і претендент на посаду керівника АП Дмитро Разумков заявив, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії. Також він підтвердив, що "Крим – це окупована і анексована територія", Крим і Донбас – Україна.

Також "Знай.ua" писав, що Центрвиборчком навмисне затягує оголошення результатів виборів. З такою заявою виступив новообраний президент. Зеленський вважає, що ЦВК робить це для того, щоб інавгурація відбулася після 27 травня, і він не міг розпустити Верховну Раду. Про це новообраний президент заявив у своєму відеозверненні.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко