Журналіст Аркадій Бабченко розповів про свою втечу в Норвегію.

Інформація про те, що журналіст втік в іншу країну, з'явилася в російських ЗМІ.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Бабченко процитував новину російських ЗМІ.

"Російський журналіст Аркадій Бабченко покинув Україну після програшу Петра Порошенка на виборах президента. За даними видання, журналіст перебуває в Норвегії. Раніше ЗМІ повідомили, що він ймовірно опрацьовує питання про отримання політичного притулку, яке йому може знадобитися в разі початку переслідування з боку нової української влади. Джерело ФАН в МЗС зазначило, що російське посольство в Осло не має даних про звернення Бабченка за політпритулком".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

А потім взявся тролити російські ЗМІ:

"Известия", а давайте я вам подарую книгу "Як не бути довбой*бом". І, можливо, ви дізнаєтеся, що, навіть якщо залишити стороні питання "а яким, власне, взагалі боком МЗС РФ до отримання притулку в Норвегії" - або ви думаєте, ми з Норвегією у Маші Захарової будемо питати дозволу чи що ? - то фрази "залишив Україну зі посиланням на джерело МЗС Р" і "Джерело в МЗС зазначило, що не володіє даними", - в одному абзаці писати не можна", - пише Бабченко.

Раніше фото з літака опублікував Валентин Гаденов. Бабченко вилетів у Осло звичайним рейсом.

Варто нагадати, що Президент РФ знову став об'єктом для насмішок. Так, Володимир Путін знову жорстко зганьбився під час телефонного дзвінка президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу.

Про це стало відомо завдяки черговому запису у мікроблозі журналіста Дмитра Смирнова, який чомусь називає себе "журналістом кремлівського пулу".

"Володимир Путін у розмові з Трампом: Новому київському керівництву потрібно зробити реальні кроки з реалізації Мінських домовленостей, які мають ключове значення для вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту", — написав він.

Нагадаємо, Соколова різко обрубав істерику путінського пропагандиста

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Журналіст Комарoв впав у кому

Також "Знай.ua" писав про те, що Журналіст озвучив всього 3 кроки для перетворення України в передову державу