Ні для кого не секрет, що нинішні українські чиновники живуть на широку ногу і їхні реальні доходи в безліч разів перевищують заявлену зарплату. Однак деякі з них, по всій видимості, від незліченних багатств позбавляються розуму, що яскраво демонструє чинний губернатор Одеської області Сергій Паращенко.

У мережі можна побачити знімки будинку нинішнього губернатора області на Французькому бульварі, який представляє собою майже точну копію Одеського театру опери і балету. Площа будівлі складає більше 2000 квадратних метрів, а в підвалі розташований паркінг на 10 машин. При цьому губернатор без сорому розсікає по місту на Rolls-Royce з охороною, а своїй дружині презентував Bentley Bentayga.

Сергій Паращенко

Крім того, він є власником ще одного будинку, розташованого неподалік від цього, площею близько 820 квадратних метрів, при цьому обійшовся він йому, як стверджують ЗМІ, всього лише в мільйон гривень. В офіційній декларації чиновника вказано лише автомобіль Lexus, однак йому приписують куди більший автопарк, в якому знайшлося місце Porsche Cayenne, Bentley і Rolls Roys.

Варто відзначити, що Паращенко очолив цей пост після провалу президентської передвиборної кампанії в першому турі голосування, оскільки Порошенко набрав в Одесі лише 9% голосів, а його опонент Володимир Зеленський - цілих 43%.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скромний будиночок Сергія Паращенка

Чиновник любить називати себе двоюрідним братом Порошенка, а його дружина обожнює годинники від Omega і Franck Muller, хутряні вироби і Tiffany.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український блогер та юрист Михайло Шнайдер опублікував пост, в якому розповів про казкові доходи Порошенка, Парубія і Гройсмана. Він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook дані, які відняли у звичайних українців дар мови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, який напередодні обговорив інавгурацію з Володимиром Зеленським, зацікавилися в НАБУ. Як нещодавно стало відомо, чиновника підозрюють в розтраті коштів під час поїздки в Катар.

Також "Знай.uа" писав, що чинний президент Петро Порошенко призначив 75 суддів до Верховного суду і висловив сподівання, що його наступник Володимир Зеленський та його команда не будуть "втручатися в роботу судових інстанцій".