Дата інавгурації Володимира Зеленського ще невідома. На даний момент їх кілька: починаючи з 19 травня і закінчуючи 1 червня. Днями Знай.uaписав про те, яка ж дата буде краще на думку астролога й української відьми.

Але що буде після інавгурації? Чи зміниться Володимир Зеленський після того, як офіційно стане президентом країни? Як поведе себе його команда? Які будуть перші кроки? Щоб отримати відповіді на ці питання, ми звернулися до відомої української віщунки Лані Яр. Далі все з її слів.

Лана Яр передрікає Зеленському складну, але успішну дорогу

Як буде себе відчувати Володимир у день інавгурації?

Тара, богиня дороговказної зірки. Всі його думки будуть спрямовані на вибір вірної дороги, прагнення до визначеності. Дана подія стане саме виходом з сумнівів, втіленням бажання. Ця реза каже, що Богами уготована захоплююча дорога Володимиру в ще непізнаний світ.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Які почуття будуть у наближених до Володимира людей, у його команди?

В першу чергу це почуття спільності, відчуття лідера поруч, який призведе до вищої мети.

Як будуть діяти соратники?

На даній позиції вийшла Реза, що говорить про потужну переоцінку в житті, скажу, що помічники Володимира Зеленського хочуть уникнути зверхності навколо себе, і замислюються про згубну дію зарозумілості. Всі дії будуть спрямовані на відкритість для інших і побудову поважних взаємин.

У найскладнішому становищі опиниться команда новообраного президента

Що станеться в політичному житті Володимира в період травня - червня?

Прекрасна реза Богині Матері Лади говорить про спроби побудови добрих, відкритих відносин. Даний природ буде сприятливий для повернення в життя людей радості, доброти. Володимир Зеленський буде вільно керувати ситуаціями, проявляти всі свої інтелектуальні якості для максимальної участі в житті країни. Що стосується його команди і її дії в найближчому майбутньому - очікуються дуже серйозні перешкоди для їх роботи, емоційні сплески. Настає досить складний період, що вимагає гідної поведінки, необхідно буде встати на захист особистих цінностей. І в даному питанні можливі промахи і помилки, які залучають нові проблеми. Дуже важливо в перші місяці роботи нової команди, правильно використовувати свої можливості, орієнтуватися на бажання духу.

Що станеться в перший місяць після інавгурації?

Зайва довірливість може привести команду до пастки. Не варто довіряти солодким промовам навколо. Однак Володимир Зеленський буде рішуче йти вперед, відкине будь-які сумніви. І нехай його кроки будуть здаватися необдуманими - вони будуть вірні.

Порада Богів Володимиру Зеленському: для отримання врожаю доведеться дуже багато попрацювати, не варто очікувати швидких результатів. А вони обов'язково будуть, і обов'язково рівні вкладеним зусиллям. Однак варто бути уважним, не занурюватися в авантюри, ніяких угод з совістю!

Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстрували третій законопроект про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилася інформація, що переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський йде на реальний рекорд.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.