Перший український президент в одному з нещодавніх інтерв'ю для українських журналістів, розповів, що під час президентських виборів в Україні він надів кепку, щоб його не впізнали, і ходив по агітаційних наметах кандидатів у президенти України. Кравчук розповів, що грошей, які йому пропонували в наметі чинного глави Української держави, він не взяв.

Також Кравчук заявив, що під час президентських виборів в Україні були фальсифікації.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

"Я їздив по багатьом областям, сам бачив ці фальсифікації. Можу один секрет видати. Стоять намети в одній з областей. Не буду називати, щоб мене випадково не вирішили перевіряти. Я надів кепку, зайшов у намет екс-кандидата в президенти України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко і в намет кандидата, який балотувався на другий термін чинного президента України Петра Порошенка. У наметі Порошенка мені відразу запропонували заповнити анкету. Якщо я заповню, сказали, мені дадуть 1000 гривень", – розповів він.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Кравчук додав, що анкету він заповнювати не став.

"Сказав, що подумаю, а потім повернуся", – зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший президент України Леонід Кравчук повідомив, що в 1954 році перший секретар ЦК КПРС Микита Хрущов змусив Українську РСР прийняти Крим до свого складу. Також він уточнив, що півострів передали з економічних міркувань і незабаром прийде момент, коли Москва знову не зможе впоратися з Кримом і республіка повернеться до складу України.

Нагадаємо, інавгурація Зеленського б'є всі рекорди: таке відбувається вперше в історії політики.

Як повідомляв Знай.uа Кравчук спрогнозував несподіване майбутнє Криму: сам повернеться.

Також Знай.uа писав, Кравчук озвучив 2 важливі кроки для Зеленського: "Це питання непросте".