В команді обраного президента Володимира Зеленського будуть працювати над посиленням ролі жінок в політиці.

Про це в ефірі Громадського заявила експерт команди Зеленського з питань гендерної рівності Марина Бардіна.

"Зараз моє завдання - сформувати позицію всієї команди в розумінні місця жінок у політиці", - сказала вона.

Марина Бардіна

За словами Бардіної, в команді новообраного президента Володимира Зеленського повинен існувати конкретний напрям ґендерної рівності, можливостей, прав жінок і чоловіків. І додає, що він не буде "чимось загальним".

Експертка з питань гендерної рівності зазначає, що від імені команди коментувати та надавати експертну оцінку тільки в тих сферах, в яких вона компетентна.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

В якості прикладу сфери, в якій вона некомпетентна, Бардіна призводить військову, тобто жінок, які працюють у військовій сфері.

Нагадаємо, у команді новообраного президента України Володимира Зеленского потихеньку "розкривають карти" щодо змін в економічній сфері, які мають намір ініціювати, впроваджувати і підтримувати в державі.

Так, днями широкий громадський резонанс викликала тема про загальне декларування, про який розповів представник команди Зеленського Данило Гетманцев. Про це пишуть українські ЗМІ.

З'явилося багато запитань, побоювань, заперечень. Однак більшість економістів – незалежно від того, чи є вони симпатиками курсу нового або старого президента, – визнають: загальне декларування корисно і навіть необхідно для України. І ось чому.

Мета і загального, і "нульового" декларування вказувалася одна: виведення економіки з тіні, боротьба з корупцією і повернення в Україну капіталу, що знаходиться за кордоном. Такі ж цілі декларує і команда нового президента, говорячи про нових правилах декларування.

Нагадаємо, Зеленський зробив несподіваний сюрприз пенсіонерам і бюджетникам.

Як повідомляв Знай.uа, Дубинський розповів про головне завдання Зеленського: хочемо побачити в першу чергу.

Знай.uа писав, "у скільки вам обходитися держава: команда Зеленського готує революційний закон.