Глава Білорусі Олександр Лукашенко, його сини, а також інші топ-чиновники не почепили на піджаки стрічки з яблуневим цвітом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що саме стрічки з яблуневим кольором були найпоширенішими серед людей, які прибули на площу Перемоги.

При цьому деякі користувались георгіївською стрічкою, вона була популярною серед людей, що відвідали акцію "Безсмертний полк".

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Відомо, що президент Білорусі Олександр Лукашенко вийшов до людей з червоно-зеленою стрічкою, яка була скліплена імітацією ордена "Перемоги".

Варто нагадати, що 9 травня в День перемоги з іноземних гостей прийняв запрошення відвідати військовий Парад на Червоній площі у Москві тільки екс-президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

Повідомляється, що він піднявся на трибуну разом з президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим. Примітно, що більше ніхто з глав країн, яких торкнулася Друга світова війна, не захотів відзначати цей день з Путіним, який розв'язав військовий конфлікт на українському Донбасі.

Нагадаємо, у соцмережах уражаються тому, як змінився Микола Лукашенко, син лідера Білорусі Олександра Лукашенка. В приголомшливому образі Микола відвідав разом з батьком Китай. Фотограф видання Reuters сфотографував 14-річного Лукашенко. Користувачі соцмереж не пройшли повз, зазначивши, що Микола не схожий на того пухкого хлопчика, яким його запам'ятали колись.

Як повідомляв "Знай.ua", президент Білорусі Олександр Лукашенко ще за день до виборів в Україні прокоментував кандидатуру переможця другого туру виборів в Україні Володимира Зеленського. Так, Лукашенко заявив, що майбутнього президента не варто дорікати за його амплуа коміка і артиста.

Також "Знай.ua" писав, що президент сусідньої Білорусі Олександр Лукашенко запропонував ввести шокуючий новий критерій для кандидатів на посаду міністра. Претендентам на посаду необхідно мати як мінімум трьох дітей. Білоруський гарант висловив таку дивовижну ідею в ході щорічного звернення до парламенту.

Зеленський переграє Путіна в "карнавалі видачі паспортів" на Донбасі - Чаплига