Дружина президента України Володимира Зеленського завела офіційний акаунт у соціальній мережі Instagram. Олена Зеленська поділилася фото, які вона зробила до інавгурації чоловіка.

Перша леді опублікувала на своїй сторінці спільне селфі з чоловіком, який вони зробили по дорозі до Верховної Ради.

"Починаємо", - підписала одну зі світлин Олена Зеленська.

Нова перша леді України з'явилася на урочистому засіданні в білосніжному діловому костюмі. Свій образ вона доповнила елегантною зачіскою і скромним макіяжем. Волосся Олена Зеленська зібрала й випустили лише дві прядки, які обрамляли обличчя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Новоспечена перша леді вже встигла обзавестися армією шанувальників. Вони залишили під світлинами Володимира Зеленського з дружиною безліч коментарів, де вітали президента зі вступом на посаду.

"Вітаємо! Нехай Бог береже вашу сім'ю", "З Богом! Успіхів!", "Вітання!", "Те, що президент "нашого покоління" (віку) - мене дуже радує! Успіхів! Віримо!", "Зеленський молодець", "Друзі, будь ласка, не підведіть", "Позитив тільки й ллється від вас!", "Хочеться, щоб Володимира Олександровича проводжали, як Мішель Бачелет зі сльозами вдячності на очах...через багато років", "Успіхів вам, я вірю, що у вас все вдасться", - написали користувачі соцмережі у коментарях під дописами Олени Зеленської.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", українці бурхливо відреагували на розпуск Ради Зеленським: Парубію буде весело.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.