Перша леді Олена Зеленська у перші дні на новій посаді змогла завоювати серця українців своєю красою і щирістю. Новий статус наклав на жінку нові обов'язки, тому вона видалила усі фотографії зі своїх акаунтів у Facebook та "Вконтакте". Однак, у мережі все ж залишилися неофіційні фото першої леді.

Так, журналісти знайшли в офіційному акаунті "ВКонтакте" Володимира Зеленського цілий альбом під назвою "Я і моя сім'я", де можна побачити зворушливі фото президентського подружжя.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, на днях у "Жовтневому палаці" української столиці пройшли зйомки першого випуску нового сезону популярного гумористичного шоу "Ліга сміху".

Раніше Знай.uа повідомляв, президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором, поки чоловік править країною.