Столичний мер Віталій Кличко сам винен у ситуації, що виникла з так званим «розкраденим мостом». Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев, пише Політека.

«Повторюю. За наші з вами гроші. Взяті з нашої кишені. Але навіть відкриття мосту Кличко не може зробити по-людськи. Ось приїхали два братики відкривати міст. У Володимира, нагадаю, теж є плани кинутися в політику. І ось тепер вони разом стрибають на мосту. На його скляній секції. Ось що вони робили? Вони показували – хлопці, на цьому склі можна стрибати і ніхера йому не буде! Це вони показали нашим людям. От уявіть собі картину. Чикаго або Токіо, ось все одно де. Відкривається новий хмарочос. І мер міста бере в руки цеглу і жбурляє в хмарочос. Хлопці, там бронебійне скло, ніяким цеглою не розбити» - зазначив він.

«От як думаєте, скільки хмарочос простоїть цілим? Навіть тупі опосуми зрозуміли б, що якщо на пішохідному мосту є скло, то його характеристики повинні витримати стрибки. Але срань господня! Нахрена було показувати, що по мосту можна стрибати? У нас в країні є люди, які безкоштовно голосують за Порошенка. Невже у нас не знайдеться ідіотів, які спробують роздовбати скляний міст? І звичайно ж вони знайшлися. Вже до вечора скло на мосту було зруйновано. Сука, до вечора! Ну і міст, природно, перекрили. Свято вдалося», — підкреслив він.

У зв'язку з цим Лесев навів відому приказку: «Два де**а – це сила».

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, "міст Кличка" у Києві не простояв і дня

Як повідомляв портал Знай.ua, на відкритті мосту мер столиці Віталій Кличко почав "флешмоб" зі стрибками

Також Знай.ua писав, столичні мости - на межі катастрофи,Кличко зізнався в величезної проблемі.