Блогер Максим Бужанський прокоментував скандальний випад колишнього президента Петра Порошенка у бік Володимира Зеленського під час з'їзду оновленої партії "Європейська солідарність".

Відповідною публікацією він поділився у своєму Telegram-каналі.

"Відвідав телеграм Петра Олексійовича. Подивився полум'яну промову зі з'їзду, в якій він радить Кварталу продавати в РФ фільми українською, щоб росіяни вчили нашу мову. Прекрасна ідея, не розумію тільки, чому він робив свої цукерки на Липецької фабриці з написами російською, а не українською мовою. Когнітивний дисонанс", - написав Бужанський.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що жодні заборони чи арешти майна в Росії для Roshen не працюють, хоча колишній український президент стверджував, що Путін повністю заблокував його російський бізнес.

Журналісти відзначають, що у 2018 році частина вартісного обладнання з липецької фабрики Roshen було безперешкодно демонтовано, провезено по території Росії та завезено до України. Всього йдеться про техніку вартістю не менше десяти мільйонів гривень.

З одного боку Порошенко заявляв про тотальні арешти його російського бізнесу Кремлем, а з іншого боку, значну кількість обладнання Москва дозволили спокійно забрати й вивезти до України.

Нагадаємо, юрист Андрій Порнов прокоментував скандал у Адміністрації глави держави, звідки Петро Порошенко вивіз обладнання.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідним коментарем Портнов поділився у своєму Telegram-каналі.

"Друзі, щось я не зовсім зрозумів коментар прес-секретаря Порошенка про те, що Порошенко спочатку приніс, а потім забрав з собою з офісу Ради національної безпеки свої особисті сервери секретної інформації. Це що за така вільність під час війни? А ядерну бомбу якщо б свою приніс, теж потім із собою прихопив. Бачу в цьому черговий факт мародерства і закликаю правоохоронні органи включити це розслідування попередній букет",- написав Порнов.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.