Кон'юнктурне об'єднання, яке не продати - це про нову партію Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова. Про це в програмі «Не добрий вечір» сказав Ігор Лесев.

Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Днями в Харкові пройшов з'їзд партії Кернеса і Труханова. Лесев впевнений, що створено нове політичне об'єднання під вибори, а об'єднання двох мерів телеведучий називає об'єднання «валізи і самовара».

«Абсолютно безглузде і нікому нецікаве ... Абсолютно кон'юнктурне об'єднання. При цьому, те, яке не продати», - сказав Лесев.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він також зазначив, що напередодні президентських виборів Труханов і Кернес були за Порошенко.

«Це не означає, що Труханов і Кернес підтримали Порошенка щиро. Порошенко їх нагнув. А ті прогнулися. І не дуже чинили опір», - заявив Лесев, назвавши мерів Одеси і Харкова «дуже гнучкими хлопцями».

Нагадаємо, що Кернесу і Труханову влаштували "кривавий прийом" і коридор ганьби в Харкові.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко висловився про ситуацію в Харкові.

Також портал Знай.ua писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.