Президент Володимир Зеленський у вівторок 4 червня зустрівся з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. На зустрічі він говорив про особливу ролі ЄС у стримуванні російської агресії і про те, що не буде змінювати європейський курс України.

У цілому зустріч пройшла на дружній ноті. Перед переговорами політики з'явилися буквально на кілька хвилин перед камерами. Юнкер і Зеленський не могли відірватися один від одного і активно демонстрували, що раді один одного бачити.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як видно з відеорепортажу Радіо Свобода, голові Єврокомісії, який відомий у світі політики своєю велелюбністю, сподобався новий президент України - Юнкер не скупився на емоції і часто посміхався під час бесіди. Він навіть поклав руку на плече Зеленського і поплескав по його правій щоці. Сам президент багато жартував і активно підтримував бесіду.

Один з присутніх журналістів запитав у Юнкера, не сумує той за Порошенком. Він заявив, що тепер Зеленський - його новий друг. Президент України додав, що "новий друг краще за старого”.

Рукостискання Зеленського і Юнкера було досить тривалим, після цього голова Єврокомісії повів президента від камер.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай. ua писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.