Скандально відомий головний радикал Олег Ляшко провів серію зухвалих атак проти президента Володимира Зеленського.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на коментар журналіста Олександра Дубинського.

За словами журналіста, із президенством Зеленського Олег Ляшко втратив основне джерело доходу і зважився на "брудний підробіток".

Вже на наступний день після інавгурації Олег Ляшко відзначився скандальною витівкою в Адміністрації на Банковій.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

“Останнім часом спостерігаю системну істерику Олега Валерійовича Ляшка, пов’язану з паном Зеленським і партією слуга народу. Буквально ж місяць тому Ляшко ходив на всі ефіри “Право на владу” на “1 + 1″, підтримував Зеленського проти Порошенка, а тут раптом як поміняли: і скоморохи, і клоуни, на інавгурації цирк він влаштовує, на першій зустрічі з президентом представників парламентських фракцій цирк з цим телефоном влаштовує”, – нагадав Олександр Дубинський.

Журналіст також прокоментував недавній пост, в якому Олег Ляшко розкритикував Володимира Зеленського за “таємне” привласнення звання лейтенанта першому заступнику глави СБУ, а в минулому – лідеру партії “Слуга народу”. Блогер нагадав, що коли екс-президент Петро Порошенко щедро роздавав генеральські звання і ордени – глава “Радикальної партії” зберігав мовчання.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

“Мовчав, бо Олег Валерійович – професійна пов*я, яка верещить якісно (як всі повії), тільки тоді, коли їм добре заплатять. У даній ситуації я бачу саме цей факт, який стимулює гучні і якісні завивання пана Ляшка, бо основний стимул цих вересків – це соціологія, яка у нього вже давно не п’ять відсотків, а вже три. І шансів пробратися в нову Раду немає”, - вважає журналіст.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

За словами Олександра Дубинського, “Радикальну партію” на чолі з Олегом Ляшком прирекла на провал сварка з Ігорем Мосійчук після скандальної бійки. Адже останній представляв Полтаву, забезпечуючи партії чималий приріст голосів. Тому Ляшко вирішив брати виборців епатажем.

“Бабок то хочеться. Ахметов з постачання зняв, а у кого ж взяти – а у противників Зеленського. Хто є ключовим противником Зеленського – очевидно, Порошенко. Тому що у нього теж електоральні справи не такі хороші. Відповідно, потрібно системно мінусувати рейтинг партії “Слуга народу”, ніж власне, і займається Олег Валерійович Ляшко, якісно завиваючи й стогнучи, як хороша пов*я”, – резюмував Олександр Дубинський.

Нагадаємо, Разумков розкрив реалії української політики

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський дозволив НАБУ по повній кошмарити корупціонерів

Також "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська пригадала, що вислухав слуга народу заради президентства.