Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вперше прокоментував резонансне вбивство 5-річної дитини у Переяслав-Хмельницькому. Він заявив, що не має наміру йти у відставку через інцидент.

Про це він розповів журналістам у Кабміні.

"Я не вважаю, що Сергій Князєв (голова Нацполіції) повинен йти у відставку, я теж не буду писати заяву на відставку", - заявив він.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

При цьому, розповівши про минулі звільнення через інцидент, Аваков додав, що політична відповідальність залишається на ньому. Також він зазначив, що не вважає інцидент провалом реформи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це не говорить про провал реформи. Це говорить про те, що на шляху до мети завжди бувають такі прикрі поразки, які можуть поставити під питання будь-які досягнення. На мою думку реформа йде у правильному напрямку", — сказав Аваков.

Аваков анонсував перевірку справ всіх співробітників поліції, які не пройшли переатестацію і відновилися на службі через суд (фігуранти вбивства - саме з цього списку).

Раніше Арсен Аваков і голова Нацполіції Сергій Князєв зустрілися з мамою загиблого хлопчика Тетяною Олексіївною і бабусею Олександрою Миколаївною Кирила Тлявова. Рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова. Була досягнута домовленість, що Нацполіція направить в сім'ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких.

Нагадаємо, вбивство 5-річного Кирила: Зеленський виступив з терміноою заявою.

Як повідомляв Знай.uа розлючені українці прийшли під МВС через загибель маленького Кирила.

Також портал Знай.uа писав, зламані ворота, захоплення будівлі, розлючений натовп під дільницею.