Відомий журналіст Дмитро Гордон нещодавно звернувся до президента Володимира Зеленського з приводу списків кандидатів, але тут же отримав гідну відповідь від Пальчевського.

Відповідний допис з'явився на сторінці Пальчевського у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Гордон в ефірі одного з українських телеканалів звернувся до Володимира Зеленському та побажав, щоб в його партії "Слуга народу" не було негідників. У свою чергу, Андрій Пальчевський звернувся до Дмитра Гордона і порекомендував йому зайнятися партією колишнього керівника СБУ.

"Хочеться сказати: Діма, а ви у свої списки не хочете подивитися, які Смешко гаряче улюблений написав? Тому що три людини — прямо по ту сторону барикад. Юлія Володимирівна, кажуть, готує такі списки, що волосся стане дибки. І не тільки на голові", - заявив телеведучий.

Крім цього, він зазначив, що є прихильником мажоритарної виборчої системи, яка, на його думку, дасть можливість українцям обрати в парламент хоча б декількох хороших народних обранців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

списочки с душком...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 8 juni 2019

Пальчевський переконаний, що в такому випадку був би хоч теоретичний, але шанс, що у Верховній Раді виявиться хтось з улюблених та відомих людей, оскільки, як він сказав, не всі проходять тільки про гроші. А ось списки, на його думку, це шлях в нікуди.

На закінчення він заявив, що не виключає в партії Зеленського непопулярних політиків, унаслідок чого закликав главу нашої держави впритул зайнятися складанням перед позачерговими парламентськими виборами.

Нагадаємо, Саакашвілі поставив крапку в політичному романі з Кличком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського розповіли, де дізнатися головну інформацію про "Слузі народу".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.