Нещодавно колишній президент України Леонід Кучма знову став представником України у тристоронній контактній групі (ТКГ). Він і український бізнесмен Віктор Пінчук приїжджали в Адміністрацію президента для обговорення Мінського процесу.

Про це розповів перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір, пише theБабель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами Кучма не хотів знову бути представником України у ТКГ, однак Віктор Пінчук допоміг переконати його в іншому.

"І слава Богу, Леонід Данилович погодився, тому що ми вважаємо, що є шанси", - заявив Шефір.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Сергій Шефір повідомив, що Леонід Кучма погодився після того, як Зеленський заявив, що також братиме участь у переговорах.

Зазначимо, що зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську відбулася 5 червня. В Адміністрації президента заявили, що вона "дала стриманий оптимізм щодо подальшого врегулювання воєнного конфлікту". Зі свого боку Леонід Кучма підкреслив, що йому сподобався тон розмови під час засідання Тристоронньої контактної групи.

Нагадаємо, торговельний блокада Донбасу: Романенко показав підтекст ідеї Кучми, Зеленський уже погодився.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський пообіцяв народу зробити те, до чого так і не дійшли руки екс-президента Порошенка.