Зарплата міністра соціальної політики Андрія Реви за травень 2019 року становить приблизно 54 тисячі гривень, з яких 14 тисяч – це тільки оклад. Крім того, міністру також нараховують премію в сумі 7 тисяч гривень, виплати за роботу з державною таємницею - 2 тисячі гривень, а також індексація – 632 гривні. Передає прес-служба Мінсоцполітики.

Цікаво, що прес-служба також оприлюднила дані про зарплати його заступників.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Так, Ольга Крентовська отримала в травні зарплату в розмірі 107 тисяч гривень. Оклад склав 11 тисяч, така ж сума була виплачена за інтенсивність. Вислугу років оцінили в 5 тисяч, роботу з секретними паперами – 1 тисячу, сума премії становила 59 тисяч, відпускні – 17 тисяч, індексація – трохи більше 530 гривень.

Зарплата Наталії Федорович склала 58 тисяч гривень. Серед яких: 10 тисяч оклад, 3 тисячі за вислугу років, за роботу з секретними паперами – 1 тисяча. Премії склали 17 тисяч, відпускні – 1 тисяча, відрядження – 12 тисяч, індексація – 505 гривень.

Микола Шамбір в травні отримав зарплату в розмірі 51 тисячу гривень, Лариса Попопович – таку ж суму, а Олександр Чуркін перевершив їх – його зарплата склала 62 тисячі.

Варто нагадати, що зарплата міністра соціальної політики Андрія Реви за квітень 2019 року склала аж 122 тисячі гривень. При цьому його заступник отримав від 59,2 тисяч до 154,7 тисяч, а державний секретар міністерства – 81,1 тисяч гривень.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці обурені космічними зарплатами міністрів і щедро поливають негативом українських чиновників защораз. Так, вони висловилися щодо розкішного життя депутата за рахунок їх податків.

Нагадаємо, Рева "на шашликах" довів українців до сказу.

Як повідомляв Знай.ua, українка присоромила Реву за образи жителів Донбасу.

Також Знай.ua писав, що допит " Яценюка змусив українців ридати від сміху.