Колишній ревізор України - Микола Тищенко, якого також підозрюють в участі в організованому злочинному угрупованні, збирається балотуватися від партії Володимира Зеленського "Слуга народу" на виборах у Верховну Раду.

Про це пишуть Акценти.

Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"
Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"

Користувач Twiiter під ніком "Alex" опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі не найбільш приємні факти про можливого майбутнього депутата від партії "Слуга народу".

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Знайомтеся: Коля Оболонський (Тищенко) - бандит з 90-х, пов'язаний з бандитськими авторитетами. Коля з дружиною наполегливі порохоботи, перед виборами Президента завзято агітували за Порошенка в Інстаграмі. Зараз Коля балотується по мажоритарці від Слуги народу" - пише користувач.

Далі він наводить кілька фото, які показують справжню сутність Миколи Тищенка.

"2015 рік, війна в розпалі, Коля запалює з довіреною особою Путіна, Тіматі, який у захваті від політики Путіна, зараз шиє одяг разом з міністерством оборони Росії."

Також, він навів слова Тищенко і про Майдан 2013 року, який Микола назвав "підривом і розхитуванням підвалин української держави"

А також показав і історію теплих зустрічей Тищенко з подружжям Порошенко.

У коментарях українці по-різному реагують на такі факти про мажоритарника від "Слуги народу":
"Те, що він в 90-х бандитив - це може дійсно мало місце бути. Тоді всі бандитили. Але те, що він топив за Петю - це нісенітниця", "Зараз можна взяти написати про будь-кого бездоказово, що це бандюган з бандитськими авторитетами", "Хамелеони", "Коля "Закусенець" Тищенко", " Відмінно пам'ятаю, як Коля-ресторан філософствував за Яника! "Я бізнесмен, а гроші люблять тишу, тому проти всяких майданів і революцій".