У США відзначили, як президентство Володимира Зеленського може допомогти у завершенні війни на Донбасі. Відповідну заяву помічник Трампа зробив у Twitter.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник США з питань України Курс Волкер зустрівся з помічником президента Америки Дональда Трампа з національної безпеки Джоном Болтоном. Після розмови помічник Трампа зазначив, що обрання Зеленського президентом може створити нові можливості для досягнення миру на Донбасі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також він підкреслив, що світ а сході України стане важливим кроком у налагодженні відносин Вашингтона з Москвою.

"Представник Волкер і я зустрілися сьогодні (13 червня), щоб обговорити переговори по Україні, і погодилися, що обрання президента Зеленського створює нову можливість для досягнення миру на Донбасі – ключового кроки для налагодження відносин США і Росії", – зазначив Болтон.

При цьому він додав, що важливо, щоб Росія внесла свій внесок у вирішення ситуації на Донбасі і прийняла серйозну участь.

Раніше повідомлялося, що посол України в США Валерій Чалий заявив, що візит президента України Володимира Зеленского</a у США його зустріч з Дональдом Трампом може відбутися після дострокових парламентських виборів в Україні. Також Чалий зазначив, що швидше за все зустріч пройде в серпні.

Про це Валерій Чалий розповів журналістам в кулуарах Конгресу США.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай. ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.