Президент України Володимир Зеленський у суботу, 15 червня, знову відвідав Донбас у рамках робочої поїздки. Зокрема, Зеленський побував у Маріуполі.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Маріуполя відвідав мультихаб Spalah, де поспілкувався з прогресивною молоддю та представниками бізнесу. Глава держави переглянув презентацію програми розвитку малого та середнього підприємництва міста", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зеленський зазначив, що нині його команда готує реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу. Окремо президент відзначив важливість розвитку інфраструктури регіону, зауваживши, що найближчим часом будуть "інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу".

"Головна мета – "держава у смартфоні", щоб мінімізувати спілкування бізнесу з чиновниками", – підкреслив Володимир Зеленський.

Також Президент поспілкувався зі слухачами ІТ-курсу Beetroot Academy.

Приводом для поїздки стало те, що у суботу, 15 червня, заплановано підписання меморандуму про початок будівництва комплексу кисневого блоку на ММКІ за участю французької сторони. Тому на зустрічі є і посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Нагадаємо, Зеленський звільнив з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський подарував хворим діткам шанс на життя, українці не пройшли повз: "Виявляється, все можна, якщо не красти і не брехати".