Сьогодні, у суботу, 15 червня, президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою на Донеччині. За період президенства Володимира Зеленського це вже друга робоча поїздка у Донецьку область.

На початку візиту главу держави ознайомили з програмою розвитку малого та середнього бізнесу в місті. У свою чергу, Зеленський розповів про те, що держава може зробити для бізнесу:

"Що може зробити влада? Влада може не заважати і тільки допомагати", – підкреслив він.

Президент акцентував увагу на необхідності реформування правоохоронних органів та забезпечення інвестицій в інфраструктуру Донбасу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, президент Зеленський з робочою поїздкою відвідав Маріуполь.

Також гарант взяв участь в відкритті Центру ДСНС по розмінуванню Донбасу. Для цього центру закупили сучасне обладнання, а також роботів, які будуть допомагати з розмінуванням та рятувати життя людей.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 15 червня, знову поїхав на Донбас. Як повідомляє telegram-канал "Черговий по Донбасу", Зеленський відвідав металургійний комбінат ім. Ілліча в Маріуполі і морський порт.

Як відомо, разом із Зеленським на ММКІ приїхав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Привід для поїздки - сьогодні заплановано підписання меморандуму про початок будівництва комплексу кисневого блоку на ММКІ з участю французької сторони. Тому на зустрічі є і посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.