Юлія Мендель зовсім нещодавно стала спікером Президента України Володимира Зеленського і не раз ставала темою різноманітних обговорень.

Юлія Мендель
Юлія Мендель

Цього разу красуня вирішила розповісти, як це бути спікером Володимира Олександровича. Про це Юлія повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook:

"Як це бути спікером Володимира Зеленського?
Це коли починаєш суботу о 7 ранку, летиш в Запоріжжі, потім вертольотом - в Маріуполь. І тут разом з Президентом Володимиром Зеленським. Відкриваєш центр розмінування. Уявіть - понад 7000 квадратних кілометрів в Донбасі, що під контролем України, забруднено вибухонебезпечними предметами.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відвідуєш підписання контракту на $ 25000000 інвестицій. Інвестиції йдуть від французької компанії, яка не хотіла бути в Україні, бо не знайшла спільну мову з якоюсь з попередніх влад. Поговорили з малим і середнім бізнесом. Хочуть дорогу Маріуполь-Запоріжжя, аеропорт, бетонні дороги. Подивилася на «Квартал 95» поза сценою, вижила проходку в люди. Повернення в Київ о 22:00. Це якщо виникають питання, як це - бути представником Президента Зеленського."

Як це бути речником Володимира Зеленського? Це коли починаєш суботу о 7 ранку, летиш у Запоріжжя, потім гелікоптером -...

Geplaatst door Iuliia Mendel op Zaterdag 15 juni 2019

В коментарях моментально відгукнулися українці:

"Хороших посадок! Головне - засинати, знаючи, що день прожитий, ой, не дарма!", "Дуже важко взагалі. Але цікаво завжди бути напоготове", "Відмінно! Сил Вам і терпіння. За Слугу Народу!", "Прямо захотілося в команду", "Цікаво. Пишіть щодня", "Думаю, що в найближчі 5 років ти можеш забути про своє особисте життя".

Нагадаємо, що Богуцька розповіла, чому Зеленський бісить хейтеров: "Обов'язково потрібен фетишист".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського розповіли, хто може замінити Гройсмана.

Також портал "Знай.ua" писав, що в партії Зеленського "Слуга народу" відшукали ярого супротивника Майдану.