Президент Володимир Зеленський провів зустрічі зі співголовою партії "Союз 90/Зелені" Робертом Хабеком і партії "Християнсько-демократичний союз" Аннегрет Крамп-Карренбауэр.

Глава української держави запевнив німецьких політиків у проведенні реформ, які забезпечать верховенство права і справедливе правосуддя, а також поліпшення інвестиційного клімату.

Крім того, президент пояснив, які кроки він здійснить для досягнення економічного зростання в Україні.

Зеленський зазначив важливість залучення німецького бізнесу в Україні і підкреслив, що особисто буде контролювати цей процес.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На зустрічі мова йшла про розвиток альтернативної енергетики та проектів, які планується реалізувати з залученням іноземних партнерів. Президент також порушив питання окупованих територій, повернення полонених українських моряків, видачі російських паспортів на тимчасово окупованій частині Донбасу, розширення санкцій проти Росії.

Зеленський подякував обох політиків за те, що вони стоять на боці України і мають чітку позицію щодо анексії Криму та окупації Донбасу.

Також обговорювалося питання протистояння ворожій пропаганді. Ініціативи президента підтримали лідери обох партій, повідомляє прес-служба глави української держави.

Нагадаємо, що Зеленський на зустрічі з Макроном торкнувся найболючішу тему. Для початку діалогу "треба почати з конкретних кроків".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у списку партії Зеленського знайшли громадянина РФ.

"Знай.uа" також писав про те, що на прес-конференції в Парижі після зустрічі з главою Франції Еммануелем Макроном Зеленський зробив гучну заяву про діалог з сепаратистами.