Представник України Леонід Кучма під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську назвав ключову умову для зняття економічної блокади з окупованих районів Донбасу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кучма заявив, що перегляд рішення Ради національної безпеки і оборони про торгову блокаду можливий лише після повернення законним власникам підприємств і компанії, відібраних і "націоналізованих" бойовиками терористичних "ДНР" та "ЛНР".

За його словами, промислові активи регіону повинні бути повернуті в українське правове поле.

"Вся наша робота повинна бути дорогою з двостороннім рухом, всі процеси повинні відбуватися виключно на основі взаємності. Тільки після повернення українських активів в українське правове поле може йти мова про перегляд рішення РНБО щодо впровадження торгових обмежень по відношенню до ОРДЛО", - цитує заяву Кучми його прес-секретар Дарка Оліфер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За підсумками сьогоднішньої роботи Тристоронньої контактної групи. Виконання безпекового блоку питань є точкою відліку...

Geplaatst door Darka Olifer op Woensdag 19 juni 2019

Нагадаємо, Кучма в Мінську озвучив вимоги Зеленського щодо окупованого Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кучма подарував надію в'язням Кремля

Також Знай.ua писав, Зеленський назвав точну дату переговорів з Росією